Tillbaka till För kropp och själ

Löpträning med löparcoach - Nyhet!

Vill du börja springa men behöver vägledning och inspiration? Får du ofta ont och vill kunna springa utan skadebekymmer? Eller är du redan inbiten löpare som vill utvecklas och lyfta din träning till en ny nivå? Nu har du chansen! Vi löptränar tillsammans med syfte att bli uthålliga, snabba och löpstarka.

Innehåll
Varje vecka har ett återkommande inslag som är löpteknisk. I övrigt har passen olika teman, såsom långa och korta intervaller, backträning, löpstyrka, trappträning osv. Vi tar hjälp av den motivation det ger att träna i grupp – och kan förhoppningsvis plocka ut det där lilla extra!

Upplägg
Terminen innefattar 8 tillfällen. Vi träffas på måndagar klockan 18-19.00 med start vecka 10 vid ingången till Studenternas IP, på Å-sidan. Passet är 60 minuter.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Sigrid Andersson vägleder gruppen så att du kan träna utifrån din förmåga, oavsett nivå och tidigare erfarenhet.

Kursledare
Sigrid Andersson erbjuder löpträning för individer, grupper eller företag/arbetsplatser. Som diplomerad löpcoach såväl som erfaren tävlingslöpare brinner hon för att inspirera och vägleda till lycklig löpning.

Bra att veta
Löpträningen är utomhus oavsett väder.
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Vill du veta mer om replokaler och musiksamarbeten i Mälardalen? Kontakta någon av våra Verksamhetsansvariga så berättar vi mer!

Läs mer här!

Gratis kurser i svenska och samhällskunskap för dig som är asylsökande.
Free tuition in Swedish and Swedish Society for asylum seekers.

Mer information/ More information

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor