Tillbaka till Portugisiska

Brasiliansk portugisiska, intensivkurs för nybörjare, 2 ggr/v - Hammarby sjöstad

Över Rio vilar någonting magiskt och lockande. Strandpromenader, skyskrapor och kolonialbyggnader. Staden ligger inbäddad mellan Atlantens blå vatten och de höga bergen, utan tvekan en av världens vackraste städer.Bem-vindos

Innehåll
Brasiliansk portugisiska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig läst språket tidigare. Du kommer att få grundläggande kunskaper i hör- och läsförståelse samt i grammatiken. Redan från början tränar vi att använda vardagsspråket så mycket som möjligt.

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas tisdag och torsdag under 3 veckor.

Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare...!
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av vuxenundervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial
Kursboken "Novo Avenida Brasil 1" ingår inte i kursavgiften. Det finns en övningsboken "Avenida Brasil 1 Exercicios", övningsboken är inte obligatorisk för undervisningen.
Kursboken är på portugisiska och vi rekommenderar att du köper ett lexikon.

Du kan köpa boken på Studium Bookshop, Karlavägen 4, Stockholm. 30 % rabatt mot uppvisad kallelse. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på http://www.bokus.com. Rabattkoden står i din kallelse.
I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker, papper och kontorsvaror, (gäller inte kursböcker).

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.

Anmälan

  • Kurslokal: Kulturama Hammarby Sjöstad, Virkesvägen 21, STOCKHOLM (Karta)
  • Ledare: Gláucia Laís Salomão
  • Start: den 22 november 2016
  • Dag och tid: Tisdag, torsdag 18:00-20:30
  • Kurstimmar: 18
  • Tillfällen: 6
  • Kursnummer: 11604
  • Pris: 1750 kr

Köpvillkor

Kulturama Hammarby Sjöstad STOCKHOLM

Virkesvägen 21, 10432 STOCKHOLM
Telefon: 010-157 63 61

Stockholm
Hagagatan 23, Box 19193
104 32 STOCKHOLM

010-157 63 61
info.sthlm@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Stockholm

Har du alltid drömt om att skriva en bok? Den här utbildningen kan vara ett viktigt steg på vägen. Att skriva handlar om att framkalla bilder, att hitta det inre bildskapandet som är en del av skrivprocessen.

Läs mer om utbildningen här

På våra skrivarkurser ger vi dig grundverktygen för att komma igång i ditt skrivande och förverkliga din dröm att skriva en novell, ett resereportage eller kanske boken om ditt liv.

Se alla våra skrivarkurser

Study Swedish in an 2 weeks intensive course for beginners.

Swedish for beginners

Doften av bröd från bageriet i Paris, smattret av duvor som lyfter från Sankt Marcusplatsen i Venedig eller känslan i fötterna efter en lång promenad i sanden på den spanska solkusten. Det ska vara lustfyllt att lära sig språk!

Här hittar du alla våra språkkurser!