Tillbaka till Matlagningskurser

Frukostmöte om Raw foodkock, Näringslära, Vegankock och Hälsokock Kostnadsfritt!

Raw foodkock, grundutbildning i Näringslära, Vegankock och Hälsokock - är fyra olika diplomutbildningar vi bl a erbjuder på Medborgarskolan
Grunderna inom raw food, som ger dig möjlighet att arbeta i eller driva café, restaurang. Kunders önskemål om alternativa koster gör att du behöver ligga i framkant och spetsutbilda dig! Att kunna erbjuda goda, näringsrika och allergivänliga raw foodalternativ vill varje konferensanläggning!
Näringslära utbildningen är för dig som vill fördjupa din förståelse för hur kost och hälsa hänger ihop. Hur kroppen fungerar, maten bryts ner och näringsämnen utvinns. Du arbetar redan idag med hälsofrågor, kanske som coach, friskvårdsansvarig eller personlig tränare och vill lära dig mer om maten.En teoretisk utbildning!
Att professionellt arbeta med hälsosam mat, exempelvis som kostrådgivare, hälsokonsult, driva café eller restaurang, förbereds du inför på Hälsokockutbildningen. Eller ligger ditt fokus på vegansk mat? Det vill säga mat som helt och hållet baseras på råvaror från växtriket, blir allt mer utbrett. Fler och fler restauranger profilerar sig som helt eller delvis växtbaserade, såväl enklare kaféer till ambitiösa fine diningrestauranger. Då väljer du vegan kockutbildningen.

Innehåll
Kom och träffa vår kursledare Ulrika Hoffer och medarbetare på Medborgarskolan, få svar på dina frågor om skolan, reder ut begrepp och om innehållet i utbildningarna och möjligheter till jobb! Smaka en lättare, hälsosam, god raw food frukost och bli inspirerad.

Kursledare
Ulrika Hoffer är kostrådgivare och varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölk och socker. Hon har specialiserat sig på matens inverkan på hjärnan, hur det vi äter påverkar vårt humör och energi - och tvärt om: Hur energi och humör påverkar våra matval och ätmönster. Hon är dessutom holistisk livsstilscoach och certifierad i Stahre-metoden, ett KBT-program för att bryta med känslomässigt ätande. Ulrika är författare till boken Råsmart familj, korad till "Årets måltidslitteratur", kategori hälsa 2011. I april 2014 gav Ulrika ut boken "Smarta sötsaker" som nu är översatt till 5 språk. " Good mood food" gavs ut i oktober 2015 och Ärlig mat i december 2015. Läs gärna mera här: www.rasmart.se

Anmälan
Föredraget är kostnadsfritt. kl 8.00-9.00 ca,
Välkommen!

Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar dig senast 5/12 så någon annan kan överta din plats.

Anmälan