Tillbaka till Friskvård

Defendo- Självförsvarsträning

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Din säkerhet är viktig! Lär dig enkla och effektiva självförsvarstekniker samtidigt som du tränar kondition, uthållighet och din mentala styrka.

Innehåll
Defendo Alliance grundades 2005 utav Jyrki Saario med målet att sprida och lära ut ett enkelt och effektivt självförsvar. Vår kunskapsbank grundas i många års erfarenhet av närkampsträning. Av arbete inom yrken som kräver våldsanvändning och i 100 tals analyser av faktiska händelser där personer behövt försvara sig.

LESS IS MORE - Defendo ger effektivitet genom enkelhet.

Systemet är lätt att lära sig eftersom det innehåller en liten mängd tekniker samtidigt som man löser ett stort antal självförsvarsproblem och situationer som kan uppstå. Ju färre tekniker det finns att lära sig desto större antal repetitioner per teknik hinner man göra vilket leder till att man kan göra intuitiva handlingar i mycket stressade situationer.

Mer info hittar ni på www.defendoalliance.se <http://www.defendoalliance.se>, www.defendo.guru <http://www.defendo.guru>, www.din-livskvalitet.eu <http://www.din-livskvalitet.eu>

Upplägg
12 ggr a´ 1 timme. Vi tränar självförsvarstekniker, styrka, smidighet, uthålighet, kondition men även psykisk styrka i olika stressmoment.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Defendo är för alla oavsett fysiska förutsättningar.
Alla tränar efter sin egna förmåga.
Kondition, styrka och smidighet bygger vi upp under träningens gång.

Kursledare
Jan Bjelke är utbildad Defendo Instruktör men har även stor kunskap och expertis som Krav Maga Instruktör Expert 1, Judo 1 Dan Svart samt Kickboxning.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Bra att veta
Klä dig i träningskläder för inomhusbruk. Träningsskor eller barfota.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Förarintyget på distans

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor