Tillbaka till Spanska

Spanska nivå A2/B1 -fortsättning

  • Lär dig användbara fraser
  • Få tillgång till ett språk som talas i tjugo länder och av över fyrahundra miljoner människor
  • Få inblick i den spanska kulturen

Spanska talas som modersmål av 386 miljoner människor världen över och är därmed ett av världens största språk.
Språket förknippas med ett av våra mest beresta resmål, Spanien. Utveckla dina tidigare kunskaper i språket och ta dina färdigheter till nästa nivå! !Nos Vemos!


Innehåll
Under kursen kommer du att fortsätta att utveckla:

• Användbara uttryck
• uttal
• grammatik
• hörförståelse och hur du skiljer på olika spanska dialekter.

Teori varvas med praktiska övningar och i gruppen arbetar ni med stöd i kurslitteraturen och av ledaren eget framtaget material.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i 10 veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

Förkunskaper
Du har tidigare läst spanska på nivå A2/B1 och vill fortsätta utmana dig. Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest


Kursledare
Francia-Elena Quiñones González är en omtyckt och duktig kursledare på Medborgarskolan. Hon arbetar enligt filosofin att varje deltagare är unik och lär sig på olika sätt.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. I kursen använder vi oss av boken Caminando 1 samt av ledaren eget framtaget material. Boken kan du beställa på www.bokus.com och www.adlibris.com

Bra att veta
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Gratis kurser i svenska och samhällskunskap för dig som är asylsökande.
Free tuition in Swedish and Swedish Society for asylum seekers.

Mer information/ More information

Vill du veta mer om replokaler och musiksamarbeten i Mälardalen? Kontakta någon av våra Verksamhetsansvariga så berättar vi mer!

Läs mer här!

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor