Tillbaka till Matlagningskurser

Thai matlagning

Lär dig laga härligt goda och hälsosamma thairätter på rätt sätt. Bussaba har lång erfarenhet inom det thailändska köket.

Mål
Att få en inblick i och lära sig mer om det fantastiska, heta thailändska köket. Vi lagar några olika rätter under dagen. Du får massor med tips och får lära dig tekniker för att bli ett riktigt proffs efter kursen.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska. Alla får recept att följa steg för steg.

Förkunskaper
Lite köksvana krävs.

Kursmaterial
Matkostnad betalas på plats till kursledaren.

Kursledare
Bussaba Kaewtipayanate kom till Sverige 2010 och arbetar som frilansöversättare och numera även som kursledare. Hon har arbetat på den Thailändska radion som programledare och med olika reportage. Bussaba har goda kunskaper i engelska och svenska.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Dagen avslutas med en gemensam måltid. Ta med något att bära hem lite smakprov i. Meddela om du är laktos eller glutenintolerant i meddelandefältet vid anmälan.
Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan