Tillbaka till Japanska

Japanska termin 2 våren 2017

  • Japanska talas av över 125 miljoner människor
  • Du lär dig läsa och skriva både Hiragana och Katakana
  • Du får en inblick i den rika japanska kulturen

Anmäl ditt intresse, vi hör av oss när vi har startdatum klart.
Nyfiken på Japan? Under de senaste åren har det japanska språket, som talas av cirka 127 miljoner människor, blivit ett populärt språk, inte bara bland affärsfolk utan även bland många yngre som är intresserade av Manga och Anime.

Innehåll
Kursen kommer under den andra terminen att fortsätta öva på vardagssituationer i vilka du kommer att kunna presentera dig själv, gå ut för att handla på egen hand, resa på egen hand och mycket mera.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 8 veckor.

Förkunskaper
Du bör ha läst en termin japanska hos oss för att gå denna kurs. Du behöver också kunna engelska eftersom kursmaterialet är på engelska och japanska

Kursledare
Bo Berglund är vår kursledare i japanska. Han har verkat i Japan i många år som översättare, tolk, egenföretagare, skådespelare, nyhetsuppläsare mm.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur tillkommer. Vi använder oss av Japanese for Busy People, hör av dig om du inte har boken så beställer vi den. Då tillkommer en avgift på ca 225 kronor.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt hos www.bokus.com samt hos Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Ange rabattkod medbo14 vid beställning hos Bokus, eller ta med din kallelse/faktura till Akademibokhandeln för att få tillgång till rabatten

Tips på vidareutveckling
Efter den här kursen i japanska kan du fortsätta läsa Japanska termin 3 hos Medborgarskolan.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer