Tillbaka till Silversmide och annan metallslöjd

Silverlera

  • Skapa dina egna verk från idé till verklighet
  • Utveckla din kreativitet
  • Arbeta med händerna


INNEHÅLL OCH MÅL
Du får ett roligt tillfälle att prova på hur man skapar med PMC silverlera. Att arbeta i silverlera är inte ansträngande och inte särskilt smutsigt. Det är lätt att förverkliga sina idéer. Du får under dessa timmar en liten inblick i allt det roliga man kan skapa med detta material.

Du får alltså snabb och kunnig hjälp utan onödiga väntetider.
Syftet med våra kurser i Silverlera är inte bara att det skall vara roligt just för stunden utan utbildningen är också noga genomtänkt för att du skall få en stabil grund för en verklig kunnighet i att skapa med PMC silverlera. Vi erbjuder kontinuerligt ytterligare påbyggnadskurser där du i varje steg lär dig nya tekniker.
Silverleran kan kombineras med många andra material till en hel palett av spännande projekt. Som deltagare på våra kurser får du också information om nya material och nya tekniker som ”kommer runt hörnet”.

KURSMATERIAL
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.
Ingår priset
Kurspriset är 2500 kr inklusive material. Du kommer att få en faktura från Medborgarskolan på 700 kr och resten 1 800 kr är materialkostnad och betalas direkt till ledaren på kursdagen. kl 10-16

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga förkunskaper krävs

KURSLEDARE
Gun Hallberg utbildad PMC lärare (PMC = Precious Metal Clay, ädelmetallera ) www.naturdesign.se
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Det går att dela upp kursavgiften på 2 el 3 månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare