Tillbaka till Data

InDesign CS6 (PC)

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

InDesign CS6 är idag ett av de mest avancerade layoutprogrammen som finns på marknaden. Med hjälp av detta program är det möjligt att skapa alla typer av trycksaker - från etiketter, affischer och foldrar till tidningar och böcker.

INNEHÅLL
Du kommer bland annat att lära dig hur du med hjälp av de olika verktygen skapar dokument med en eller flera sidor, hanterar text och bilder och skapar mallar. Vi går också igenom typografiska grundbegrepp samt grunderna i formgivning av annonser och enklare foldrar och broschyrer. Du får också lära dig vad du bör tänka på när du exporterar dina dokument för webb och utskrift eller om du vill skickar ditt material till tryckeri.


UPPLÄGG
Teoretisk genomgång varvas med praktiska övningar.


FÖRKUNSKAPER
God datavana.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Kursboken: InDesign CS6 Grunder (Förlag: Docendo). Boken kan du köpa bland annat på internet till exempel www.docendo.se cirka pris 350 kronor. Ta med block och penna.

BRA ATT VETA
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs vårens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Vår 2017