Tillbaka till Konsthantverk

Smycke tillverkning

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

INNEHÅLL OCH MÅL
Gör dina egna smycken med en unik manikyr teknik. Du kommer att lära dig att göra olika former, såsom blommor, blad, fjärilar, mm med en ståltråd. Med hjälp av nagellack och ytspänning skapas ett tunnt skikt som härdas.
Det är lätt att lära sig med din egen favoritfärg på nagellacket och en mycket tunn ståltråd.
Du kan göra dina egna smycken, örhängen och halsband. Njut av din egen design och kombinera med pärlor eller Swarovski kristaller.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSMATERIAL
Du kan köpa dem på kursen
Tråd - 100kr
Nagellack (du kan ta egen nagellack)
Metallbeslag, örhängen, halsband, pärlor och kristaller, etc (pris: beror på material)

KURSLEDARE
Tamako Lyngemark
Smyckekonsten har Jag lärt mig av mina föräldrar som var framgångrika smycke designers . Jag designar smycken själv med inspiration från mitt hemland, japans estetik . Jag flyttade till Sverige för tre år sedan och vill nu lära ut denna intressanta teknik i Sverige också.
Jag målar även akvarell.

BRA ATT VETA
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.
Kursen är förlagd till jämna veckor!
Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>


Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor