Tillbaka till Teater och dramatik

Teater, 9-12 år

Kursen riktar sig till dig som vill spela teater! Berätta en historia, spela en karaktär, skapa en stämning. Under tio tillfällen går vi igenom grundläggande övningar för att undersöka och utveckla vår förmåga att berätta, improvisera och fungera bra ihop i en grupp.

INNEHÅLL
I grupp tränar vi bland annat teater, scenframträdande och mimik.

UPPLÄGG
10 sammankomster á 90 minuter.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Agneta Granqvist - regissör & producent
Agneta har lång erfarenhet inom teater och sång och har verkat som regissör & producent under ett flertal år med ett antal musikalproduktioner bakom sig såsom ” Sound of Music”, ”Djungelboken”, ”Little Shop of Horrors”, ”Fame” mfl och har även skrivit en egen musikal ”Good Old Days”.
Agneta startade en egen teater, Teodora Teatern -2002 med musikalproduktioner och driver även ett nöjeskoncept Voice of Vocals med underhållningsshower sedan ett flertal år tillbaka. Hon startade dåvarande Showskolan -2009 och har under 6 års tid regisserat & producerat Showskolans samtliga uppsättningar inom musikal & showproduktioner. Under denna tid har det satts upp 6 produktioner med kända affischnamn som "Dirty dancing", "En värsting till syster", "Pretty women" för att nämna några. Agneta har under många år arbetat med att regissera ensembler för alla åldrar.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

BRA ATT VETA
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatiskt blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka innan kursstart.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Bli kursledare hos oss!

Bli dansledare hos oss

Är du intresserad av att bli en av våra dansledare i Trollhättan, kontakta Anna Markström. Ring 0520-301 20 eller maila genom att klicka här.

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0520-301 20

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs vårens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Vår 2017