Tillbaka till Övrig sång

Sång, parundervisning, 10 ggr 45 min

Bor det en sångfågel inom dig? Forskning har bevisat att människor som sjunger eller musicerar mår bättre. Med enskilda lektioner i sång lär du dig en god och hållbar sångteknik samt ger dig själv chansen till musikalisk utveckling.

Innehåll
Sångundervisning i par från nybörjare till mer avancerad nivå. Tillsammans med en sångpedagog utvecklar ni er musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repetoar. Är ni nybörjare lägger vi fokus på grundläggande sångteknik så som andning, stöd och tonplacering. Om ni sjungit tidigare arbetar vi med att förstärka stödet, komma upp på höjden, förhindra kläm i strupen och effektivisera andningen. För att undervisningen ska passa er så anpassas den efter er egna takt och förmåga.

Upplägg
Lektionerna sker i par med en sångpedagog tio veckor i rad på samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om ni önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Undervisningen sker under eftermiddagar och kvällar men inte på röda dagar. Om du har önskemål på dag och tid kan ni ange det i meddelanderutan vid anmälan.

Förkunskaper
Ni behöver inte ha sjungit eller tagit sånglektioner tidigare. Undervisningen anpassas efter er individuella utgångspunkt.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Utvecklingsmöjligheter
När ni har förbrukat era bokade lektioner kan ni välja att köpa till fler. Då kan ni behålla den tid och dag ni har valt och fortsätta utveckla er sång. Meddela kursadministrationen så hjälper vi er.

Bra att veta
Musikundervisningen sker i samarbete med ********* och sker på **********.
Välkommen in i butiken där vi även arrangerar gratis prova på-tillfällen.

Om ni har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi er meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad.

Efter anmälan blir ni kontaktade via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att ni anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Vill ni delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid er anmälan att ni önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0340-194 95

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Ringer bröllopsklockorna för er i år?

Läs mer & anmäl er

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor