Tillbaka till Engelska

Engelska, 9-12 år, avancerad

  • Vår tids internationella språk
  • Enligt vissa beräkningar talar över en miljard människor engelska

På ett lättsamt sätt och i en liten grupp (max 10) lär sig barnen använda vardagsengelska.

INNEHÅLL
Vi fokuserar på konversation, hörförståelse och praktisk användning av språket. Med hjälp av varierat kursmaterial och på ett roligt sätt lär sig barnen att kommunicera och använda språket. Med betoning på praktiska talövningar, kommer barnen ha större utbyte av engelska i skolan och klara av nästa utlandsvistelse galant. Gå gärna in på ledare Marys blogg och följ barnens aktiviteter. Rollspel, filmsnuttar på Youtube och mycket annat roligt hittar du på: htpp://www.tumblr.com/blog/thecleverclogsblog

UPPLÄGG
Vi träffas 8 gånger och har varje gång en 60-minuters lektion. Kursledaren använder olika material och gör olika aktiviteter utefter barnens förutsättningar.
Barnen behöver kunna delta utan föräldrar.

FÖRKUNSKAPER
Denna språkkurs är till för barn, som deltagit i kursen tidigare eller för barn, som har en bra grund från skolan och vill utvecklas mer.

KURSLEDARE
Mary Doolan är född i London och uppvuxen på Irland. Hon är en högutbildad 2-barnsmor, som bl.a drivit egen engelsk språkskola för barn och vuxna, Clever Clogs, i Köln. Parallellt arbetar hon som översättare från svenska och tyska till engelska.

Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Kostnad för material kan tillkomma.

BRA ATT VETA
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Klara dig bättre i vardagssituationer på resan.

Har ni en grupp som träffas regelbundet kring ett intresse? Då kan ni starta en studiecirkel!

Vi kan erbjuda språkundervisning i c:a 20 olika språk, alltifrån nybörjare till mer avancerad nivå.

Världen är din arbetsplats-behärska språket

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare