Tillbaka till Trädgård

Föreläsning: Skillnadens mat – Sara Bäckmo

Skillnadens skörd – Mat från trädgården året om!
Bli en grönsaksodlare och frossa de i närproducerade och giftfria grönsaker du älskar. Med en köksträdgård kan egenodlade grönsaker pryda tallriken året om. Här finns tipsen. En hemträdgård kan producera ruskigt mycket mat under en stor del av året. En stor utmaning är att äta upp skörden och hitta användning för det som odlas. Men hur gör man?

Innehåll
Under det här föredraget delar Sara Bäckmo med sig av hur hon odlar trädgården för att få skörden att gå hand i hand med matlagningen under alla årets månader. Här finns tips för hur olika grönsaker skördas, förvaras och tillagas. Och förstås en hel del om hur de odlas med!

Bra att veta
Föredraget Skillnadens skörd är drygt en timme långt + tid för frågestund. I samband med föredraget säljs nya boken Skillnadens skörd, den kostar 280 kronor och kan betalas via Swish eller kontant.

Anmälan