Tillbaka till Trädgård

Microträdgård - skapa allt från början med Inka

Startdatum kan komma att ändras!

INNEHÅLL
Plantera enkelt i glasflaska eller i glasburk. Behändigt att kunna flytta med sig trädgården från en plats till en annan om man vill.

MATERIAL
Material ingår ej. En liten kostnad blir det för växterna. Därefter till kommer inga större kostnader eftersom vi använder "det som finns".

LEDARE
Inka Inga-Marie Johansson är en trädgårds/ hantverksnörd som alltid varit intresserad av det som växer, både ur jorden och från mina händer. Jag har en trädgård i ständig förändring. Min medverkan i Trädgårdskampen lärde mig hur unikt var och ens trädgårdstänkande är och framför allt är det en hobby där allt är möjligt. Min inspiration hämtar jag med att besöka andra trädgårdar, även i andra länder. Projektet (Inkas i blom) med att låna en dunge i närheten av där vi bor har varit en dröm i många år. Min förhoppning är att kunna skapa något för alla åldrar i den som kan inspirera andra. Framför allt är fantasi min ledstjärna.

BRA ATT VETA
Vi kommer att vara hos Inka på Hammarslund.
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan