Tillbaka till Inredningsdesign

Feng Shui

Feng Shui är läran om energi och balans och används ofta i heminredning för att möblera i rum. Den ursprungliga läran kommer ifrån Kina och symboliserar de fem elementen. Med kunskap i Feng Shui kan du skapa balans och harmoni där du befinner dig med hjälp av färger, former, material och möblering.

Innehåll
Du lär dig hur du ska tänka och gå tillväga för att skapa en personlig och harmonisk inredning. Vi går igenom placering av möbler, färgernas betydelse och de fem olika elementen. Vi pratar även om ljusets betydelse och om växter, speglar och konst som tillsammans skapar helheten i rummet.

Upplägg
Kursen går under två helgdagar med en veckas mellanrum på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledare
Rebecca Apelvi är certifierad Feng Shui konsult och inredare. Förutom magisterexamen i sociologi har hon lång erfarenhet inom färg och form och visualisering. Hon har läst Sköna Hems inredningskurser, Inredning och Design på Art College i Göteborg och har en utbildning som certifierad Feng Shui konsult på Nordic School of Feng Shui. Rebecca driver även företaget www.houseofchi.se

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

5 april kommer Anders Bagge och föreläser i Skövde!

Läs mer & boka biljett

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs vårens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Vår 2017