Tillbaka till Husdjursskötsel

Homestyling

Går du i säljartankar och funderar på att sälja din bostad? Ett stylat hem gör sig bättre på bilder till webben och i prospektet samt kan göra under på visningen. Många mäklarfirmor erbjuder en tilläggstjänst med homestyling men med rätt kunskaper kan du ordna det på egen hand och öka slutpriset på din försäljning.

Innehåll
Du lär dig hur du ska tänka när du stylar ditt hem inför fotografering och visning. Du får insikt hur du kan gå tillväga för att för att förhöja din inredning med detaljer, textilier och belysning. Vi går igenom vad som skapar en kommersiell interiör och annan harmonisk inredning. Vi tittar på styling i inredningsmagasin och ställer oss frågan: hur går de tillväga? Du kommer bl.a. lära dig om:

• Rumslighet och inredaning
• Inredningsstyling
• Detaljer och rekvisita
• Textilier
• Belysning
• Inredningstrender.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i fyra veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

035-10 02 20

Lokalkontor i Region Väst

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda.

Kan du hitta den?

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs vårens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Vår 2017