Tillbaka till Husdjursskötsel

Inredning - kreativa och praktiska grunder

Heminredning är en populär hobby som bygger på att i slutändan skapa ett harmoniskt och personligt hem. Inspiration finns med dagens sociala medier alltid nära till hands men grunderna i inredning kan vara bra att ha som bas. Varje hem är unikt med sin ägares personliga stil!

Innehåll
Du lär dig hur du kan tänka när du inreder ditt hem och får kunskap om färg, material och möblering. Kursen bygger på teoretiska diskussioner med tips, råd och inspiration från såväl kursledaren som övriga kursdeltagare. Vi fokuserar främst på inredning av vardagsrum och du får chansen att arbeta med ditt egna vardagsrum.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i åtta veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Kursledare
Rebecca Apelvi är certifierad Feng Shui konsult och inredare. Förutom magisterexamen i sociologi har hon lång erfarenhet inom färg och form och visualisering. Hon har läst Sköna Hems inredningskurser, Inredning och Design på Art College i Göteborg och har en utbildning som certifierad Feng Shui konsult på Nordic School of Feng Shui. Rebecca driver även företaget www.houseofchi.se

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda.

Kan du hitta den?

3-5 april kommer Anders Bagge till Borås, Göteborg och Skövde!

Läs mer & boka biljett