Tillbaka till Matlagningskurser

Klassisk gourmetmat

Klassisk gourmetmat är lika delikat som det låter men det betyder inte att det behöver vara avancerat att tillaga. Lär dig hur du kombinerar olika maträtter och utmana dig till att prova nya kombinationer och kanske våga dig på lite svårare maträtter. Välkommen till kursen som avslutar alla sammankomster med en trerätters middag!

Innehåll
Du lär dig tillaga klassisk gourmetmat som gör sig lika bra på restaurang som hemma i köket på en lördagskväll. Du fördjupar dig i matlagningens fantastiskt goda värld och lär dig om såväl råvaror som själva tillagningen. Kursledaren inspirerar och hjälper dig att få till den bästa smaken på din matlagning.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tre veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer 150 kronor vilket betalas kontant till kursledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att kursledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare. I vissa fall blir det mat över så ta gärna med en tom matlåda för att kunna ta hem eventuella rester.

Bra att veta
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Läs vårens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Vår 2017

5 april kommer Anders Bagge och föreläser i Skövde!

Läs mer & boka biljett

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning