Tillbaka till Matlagningskurser

Matglada herrar

Det är inte ovanligt att det tar emot när man ska fixa till maten en vardagskväll. Samtidigt blir vi mer medvetna om hur viktigt ett bra matintag är för hälsa och välmående. Bra mat ska inte vara tråkig, snarare tvärtom!

Innehåll
Du lär dig olika tekniker och får tips för att öka kreativiteten i din matlagning. Innehållet i kursen är du som deltagare med och bestämmer för att få till en så anpassad matlagningskurs som möjligt. Tillsammans lagar vi den gemensamt framtagna menyn som kan bestå av allt från klassisk husmanskost till festmåltider.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer 100 kronor vilket betalas kontant till kursledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att kursledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare. I vissa fall blir det mat över så ta gärna med en tom matlåda för att kunna ta hem eventuella rester.

Bra att veta
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

035-10 02 20

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

5 april kommer Anders Bagge och föreläser i Skövde!

Läs mer & boka biljett

5 april kommer Anders Bagge och föreläser i Skövde!

Läs mer & boka biljett