Tillbaka till Friskvård

Yoga Vinyasa Flow- Prova på

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

En fysisk och dynamisk yogaklass som binder ihop olika positioner, asanas, till flöden och sekvenser, synkroniserade med andningen. Det ingår även andningsövningar, pranayama och avslappning. Vinyasa flow körs till musik för att uppleva musikens upplyftande och energigivande verkan.

Innehåll
En fysisk och dynamisk yogaklass som binder ihop olika positioner, asanas, till flöden och sekvenser, synkroniserade med andningen. Det ingår även andningsövningar, pranayama och avslappning. Vinyasa flow körs till musik för att uppleva musikens upplyftande och energigivande verkan. Avslutas med avslappning.
TIPS! Undvik att äta och dricka precis före yogaklassen.

Upplägg
1 gång- Prova på

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Klassen instrueras i nivåer och passar både nybörjare och de som yogat tidigare då vi kommer att utgå från varje individ och använda alternativ i alla övningar.

Kursledare
Charlotta Tångring har sysslat med gruppträning i över 20 år och har utbildning och erfarenhet inom bland annat step, aerobics, Afropowerdance, Pilates, core och inomhuscykling. Charlotta har instruerat yoga i 3 år och är utbildad inom Vinyasa Flow av Josefin Wikström på All India Permit i Askersund. Charlotta är certifierad massageterapeut i klassisk svensk massage.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt eller begränsar dina rörelser, bara fötter eller strumpor. Yogamatta finns att låna.

Kostnadsfri prova-på! Föranmälan krävs.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Förarintyget på distans

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor