Tillbaka till Trädgård

Stadsodling intresseträff och workshop

Är du intresserad av odling? Skulle du vilja ha en egen odlingslåda i vår trädgård på Drottninggatan 48 där du kan odla dina egna grönsaker och blommor? Då är du varmt välkommen till detta möte där vi presenterar vad vi har för planer för stadsodling i vår trädgård, samt vilka möjligheter som finns för dig att odla där. Under mötet kommer vi även ta upp intresseanmälan för odlingslådor. Vi bjuder på fika. Föranmälan krävs men fritt inträde. Varmt välkommen.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan