Tillbaka till Data

Data nybörjare enskild undervisning senior - löpande intag

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Datorn ger närmast oändliga möjligheter, bara du vet hur du ska använda den. Kanske är det ett speciellt program du vill lära dig använda, eller helt enkelt få en ordentlig grundutbildning. Vi anpassar undervisningen efter dina önskemål!

Innehåll
Kursens innehåll kan till exempel vara grundläggande datorkunskap, att lära sig använda och hantera sin egen bärbara dator, Internet, Word eller Excel. Innehållet fastställs utifrån deltagarens behov, önskemål och möjligheter.

Upplägg
Kursen omfattar så många tillfällen som du vill ha och är i behov av. Du gör själv upp en studieplan tillsammans med vår lärare. Kostnad är 395 kronor per 45 minuter.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterial ingår.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
För dig som vill fortsätta lära dig använda datorn erbjuder vi många specialkurser, till exempel en kurs där du får lära dig att använda Facebook.

Bra att veta
Enskild undervisning kan bokas löpande. Ange gärna önskemål om dag och tid vid anmälan, så kontaktar vi dig för upplägg och bokning.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare