Tillbaka till Data

Data nybörjare enskild undervisning senior - löpande intag

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Har du en dator (PC) som du tycker är svår att använda? Eller funderar du på att skaffa en? Då har du möjlighet att

är detta rätt kurs för dig! Denna kurs är dessutom speciellt anpassad för dig som vill ha ett långsamt tempo och som vill ha chansen att lära dig i lugn och ro. Vi har därför minst fyra och högst sex deltagare. Allt för att du ska få gott om tid för frågor och funderingar.


Har du en dator eller en iPad som du inte vet hur du ska använda? Eller vill du kanske fördjupa dina kunskaper? Skulle du vilja ha egen tid med en av våra lärare som kan anpassa utbildningen efter dina önskemål? Höra av dig till oss så kan vi berätta mer om vilka möjligheter vi erbjuder.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare