Tillbaka till Trädgård

Trädgårdslycka - Hannu Sarenström

Om trädgårdens rum och atmosfärer, vackra samplanteringar och ljuvliga växter som håller din trädgård i blom säsongen ut. Trädgårdslycka kan vara gränslösa trädgårdar som flyter ut i naturen, men också kolonistens ljuva kärlek till en värld fylld med röda rosor. Hannu bjuder på konkreta tips som man lätt kan ta till sig i sitt eget trädgårdsskapande. Växtförslag och växtföljder som ger långblommande rabatter.

”Min trädgårdsdröm innehåller torparromantik och impressionistisk blomning. Jag vill att det skall vara ljuvt från tidig vår till sen höst och när jag till slut stänger dörren vill jag att mitt sinne skall vara fyllt av upplevelse som håller mig vid liv över vintern. För mig är trädgården som allra bäst om den tar tag i mig när jag kliver in genom grinden och ger mig en blomstrande kram. Trädgårdar behöver struktur och riktningar tillsammans med kontraster som ger djup och spänst. Men kanske är trädgårdens stämning den viktigaste komponenten. En trädgård skall vara vilsam att vara i."

Föreläsare
Hannu Sarenström hör till Sveriges populäraste trädgårdsförfattare och föreläsare. I vår är han aktuell med boken ”Trädgårdslycka”.

Lokal
Föreläsningar kan flyttas inom Stockholm. Läs informationen på kallelsen!

Bra att veta
Föreläsningen pågår ca 2 timmar inklusive paus.

Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Anmälan

Drömmer du om en ny trädgård? Eller vill lära dig mer om odling? Lär dig att skapa din egen oas på någon av våra inspirerande trädgårdskurser!

Visa alla trädgårdskurser

Lär dig binda vackra buketter som ett proffs! Bind buketter inför bröllop, Alla hjärtans dag, med vår- eller vintagetema?

Visa alla floristkurser

Gå en av våra diplomutbildningar! För dig som vill byta yrke eller inriktning!

Läs mer

Några av vårens intressanta föreläsningar – 10 000 timmar för att bli expert?/K. Anders Ericsson, Trädgårdslycka - Hannu Sarenström, Kulör! Våga sätta färg på tillvaron!/Lotta Kühlhorn, Om att skriva/Majgull Axelsson, Vildvuxet/Lisen Sundgren och många fler...

Visa vårens föreläsningar