Tillbaka till Trädgård

Vildvuxet - Lisen Sundgren

Ta vara på sommarens vilda örter och använd dem i spännande maträtter och hälsobringande huskurer. Naturen är full av användbara växter och frön, blommor och blad som gör gott för hela kroppen. Strö brännässlans vitaminrika frön över salladen eller gör ett eget blommigt badsalt! Klart på ett kick, och helt underbart att ha i badet en mörk decemberkväll, när livsandarna behöver det lilla extra. Lisen ger tips om var du ska leta, när du ska skörda och hur du tar hand om din skörd så den bevarar smak och kvalitet.

Föreläsare
Lisen Sundgren är örtkännare och var länge verksam på Rosendals trädgård i Stockholm. I många år har hon plockat och ätit vilda växter som hon också introducerat i restaurangvärlden. Hon har skrivit flera böcker om örter och är aktuell med boken ”Vildvuxet”.

Lokal
Föreläsningar kan flyttas inom Stockholm. Läs informationen på kallelsen!

Bra att veta
Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Anmälan

Drömmer du om en ny trädgård? Eller vill lära dig mer om odling? Lär dig att skapa din egen oas på någon av våra inspirerande trädgårdskurser!

Visa alla trädgårdskurser

Lär dig att inreda med ljus. Grundläggande belysningskunskaper som hjälper dig att välja rätt ljussättning till ditt hem.

Lär dig ljussätta ditt hem

Lär dig binda vackra buketter som ett proffs! Bind buketter inför bröllop, Alla hjärtans dag, med vår- eller vintagetema?

Visa alla floristkurser