Tillbaka till För kropp och själ

MakeUp - från dag till kväll!

Alla är vi vackra på vårt eget unika sätt, både på insidan och utsidan. Trots det så har människan i tusentals år använt sig av smink för att försköna både män och kvinnor. Rätt produkt på rätt ställe kan göra underverk för trötta ögon och glåmig hud. Lär dig framhäva ditt ansiktes finaste drag och hur du skapar en festfin look!

Innehåll
Lägger du alltid din makeup på samma sätt till vardags som till fest? Behöver du inspiration för att våga ta ut svängarna? Med enkla medel kan du lätt piffa till din vardagliga make up till en fin festlook. Se i spegeln hur olika produkter formar, färgar och framhäver delar av ditt ansikte. Du får bland annat lära Dig olika tekniker för att lägga ögonskugga, hur Du sotar ögonen och hur Du går tillväga för att lyckas med instagramsminkning. Du lär dig sminka dig efter din ansiktsform. På kursen får du möjlighet att ställa alla dina frågor, här är det högt i tak!

Vi börjar med en vardagssminkning som vi sedan gör om till en festsminkning.

Upplägg
Vi träffas en lördagar under 5 studietimmar klockan 14.45-18.30. Kursen omfattar 5x45 minuter.

Förkunskaper
Denna kurs i makeup är alla är välkomna. Ledaren individanpassar.

Kursledare
Emelie Boman är utbildad stylist och makeupartist. Hon läser till lärare och arbetar även på Kicks i Uppsala. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Material
Av hygieniska skäl ber vi varje deltagare ta med sig sina egna produkter till kursen. Ta med dig de produkter och borstar du har hemma och komplettera med de produkter du saknar. Vi har speglar på plats.

Bra att veta
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.
Ta gärna med en tia om du önskar använda vår kaffeautomat.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare