Tillbaka till Yoga

K-YOGA - Månadskort (löpande start)

  • Du tränar upp din förmåga att fokusera
  • Sömnen och din mentala energi kan förbättras
  • Din kroppsmedvetenhet ökar och du blir mer rörlig och smidig

Månadskortet - gäller hela utbudet inom K-yoga Malmö/Lund alla dagar. Giltigt från den dagen du får hem kortet och en månad framåt ( står på kortet).
Se aktuellt schema här: www.k-yoga.se eller www.medborgarskolan.se/kyoga

Med månadskortet kan du träna när- och hur du vill under en månad.
Kan vara bra om du vill träna intensivt vissa veckor eller om du exempelvis vill kunna träna en speciell månad mitt i en säsong utan att behöva köpa en hel kurs osv.

OBS! För kurserna Massage för hemmabruk och Mindfulness gäller ej Drop in, dessa kurser kräver föranmälan och eventuellt kursmaterial.

Starten för vissa klasser kan komma att flyttas fram någon vecka ifall det inte är tillräckligt många anmälda. Detta kommer att visas på det aktuella översikts-schemat på www.kyoga.se
Det går att registrera sig på en specifik kurs även med månadskort om man vet att man kommer gå ofta och vill försäkra sig om att få all information om just den klassen, tex uppehåll eller sjukdom osv. Annars gäller Drop in.
Kortet gäller även för enstaka workshops men då ser vi gärna att du bokar dig till det specifika tillfället så vi vet hur många som vill komma.


ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare