Tillbaka till Matlagningskurser

Glutenfri bakning för föräldrar och barn

En glutenfri bakkurs för föräldrar och barn, där det finns både enklare och lite mer avancerade glutenfria recept att baka efter. Ett bra tillfälle att få kvalitetstid tillsammans. När vi bakat klart, delar vi lika så vi får med oss av alla godsaker som bakats hem å njuta av. Ålder på barn 7-15 år

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

KURSLEDARE
Virginia Küst har en hemsida som heter Küsten är klar. Där delar hon med sig av sina recept som hon utvecklat. När hon tar fram nya recept vill hon att man ska kunna känna igen sig om man har bakat med gluten tidigare. Nyckelorden är även att konsistensen och smaken ska vara så lik vanliga bakverk som möjligt och de ska kunna ligga framme på kakfatet lika länge som bakverk med gluten i.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Materialkostnad
Materialkostnad på ca 150 kronor/person tillkommer vilken betalas kontant till ledarna vid kurstillfället.
Ta med förkläde, oömma kläder och bekväma skor. Ta även med en påse eller låda med lock ifall det blir något över att ta med hem. Anmäl om du har fler allergier och om du har celiaki.

Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledarna kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Meddela eventuella födoämnesallergier vid anmälan. Anmäl om du har fler allergier och om du har celiaki.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning