Tillbaka till Data

Företagsutbildning - Facebook som marknadsföring

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Marknadsför ditt företag eller förening på Facebook

INNEHÅLL
Ett modernt och effektivt sätt att marknadsföra företag eller föreningar är via sociala medier som exempelvis Facebook. Denna kurs lär dig skapa företag- eller föreningsprofil på Facebook och marknadsföra denna. Vi går igenom de möjligheter som finns för att optimalt och så kostnadseffektivt som möjligt nå dina målgrupper.

UPPLÄGG
Möjlighet finns att arbeta i ”skarpt läge” med ditt företag/förening och vår ledare har stor erfarenhet av att anpassa kursupplägget efter deltagarnas konkreta behov.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

KURSLEDARE
Michael Nyberg har haft kurser i data hos Medborgarskolan i över 30 år. Hans långa erfarenhet och stora pedagogiska förmåga gör honom till en av våra bästa kursledare. Inte sällan hör vi från deltagare att "nu först förstår jag, nu har jag äntligen lärt mig något". Han har även omfattande erfarenhet av uppdragsutbildning som helt anpassas efter kundens önskemål, från korta kurser på ett eller ett par tillfällen till hela terminskurser, med allt från en till tio deltagare per gång.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ledaren ger information om eventuellt kursmaterial vid första kurstillfället, deltagarna beställer sedan själva vid behov.

BRA ATT VETA
Kontakta gärna Susanne Dahlman 0510-20821 eller Michael Nyberg, 0705-400 100 för mer information och eller förslag på kurs.

Under den termin som du är deltagare på Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com.

Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0501-702 60

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning