Tillbaka till Data

Data - Företagsutbildning

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Vi skräddarsyr datakurser och IT-utbildningar för dig och ditt företag utifrån exakt det ni behöver. Här till exempel kan ni gå en kurs i Excel, Word & hela Officepaket. Vi kan till och med erbjuda kurser i hur man kan hantera sin egen dator på jobbet utan krångel. Ska ni implementera och byta IT systemet på företaget kan vi också hjälpa er att utbilda personal i det nya systemet. Ring oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

INNEHÅLL
Kursens innehåll och omfattning bygger på det behov och/ eller önskemål som den beställande organisationen har. Upplägg och beskrivning av utbildningen tas fram i samarbete med vår kursledare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en utbildning exakt efter ert önskemål.

UPPLÄGG
Enligt överenskommelse - dag, tid och antal kurstimmar per lektion, ert behov styr helt vår planering av kursen.
Vi ser gärna att deltagarna får arbeta i "skarpt läge", det kan därför vara bra att ta med sig ev. logotyper och information om Brandboks till kursen.

FÖRKUNSKAPER
Vid behov kan test av kursdeltagare göras inför kursen. Detta för att underlätta uppdelning av och behovsanpassa för olika grupper.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ledaren ger information om eventuellt kursmaterial vid första kurstillfället, deltagarna beställer sedan själva vid behov.

BRA ATT VETA
Kontakta gärna Susanne Dahlman 0510-20821 för mer information och eller förslag på kurs.

Under den termin som du är deltagare på Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com.

Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.
Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0511-120 10

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!