Tillbaka till Stråkinstrument

Fiol enskild undervisning 5x30 minuter

Från toner vid midsommarstången till pampiga stycken i Berwaldhallen, fiolen passar in i många sammanhang. Spela själv eller dela musikglädjen i en orkester. Vackra toner och flinka fingrar, det är aldrig för sent att lära sig. Med enskilda lektioner lär du dig i den takt som passar din inlärningsförmåga och du kan själv vara med att påverka vilka låtar du vill lära dig. Förverkliga din musikdröm!

Innehåll
Individuell undervisning i fiol från nybörjare till avancerad nivå. Tillsammans med en fiollärare får du utveckla din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Du som är helt nybörjare lär dig spela fiol från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan fioläraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt.

Upplägg
Lektionerna sker enskilt med en fiollärare fem veckor i rad, samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner.

Förkunskaper
Du behöver inte ha spelat fiol tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Patrik Eriksson.
Patrik spelar både Violin/Fiol och Viola/Altfiol och är violast i Weberkvartetten samt frilansar i olika symfoniorkestrar runt om i Sverige. Han har utbildat sig vid Musikhögskolan och undervisat i violin/fiol och viola/altfiol på folkhögskola, musikskola och gymnasium.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan kursstart
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
Ta med dig eget instrument. Om du önskar köpa ett instrument och vill ha tips på detta. Kontakta oss på enkoping@medborgarskolan.se så guidar kursledare Patrik dig i stråkdjungeln.
Om du har fått förhinder, och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad.
Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress vid anmälan.


Anmälan

Utvecklas som människa och gör en värdefull insats!

Bli medspråkare!

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!