Tillbaka till Svenska som främmande språk

Svenska enskild undervisning 10x45 minuter

Är du ny i Sverige och ivrig att lära dig prata och skriva på svenska? Kanske behöver du bättra på dina kunskaper för att klara studier eller arbetet? Att bli bättre i svenska ger dig nya möjligheter!

Innehåll
Anpassad undervisning i svenska för dig som behöver konversationsträning eller är helt nybörjare på att skriva. Undervisningen och upplägget anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska få ut maximalt av dina enskilda lektioner.

Upplägg
Lektionerna sker en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans ledaren vid första lektionen. Start, dag och tid bestäms i samråd med ledaren. Kursen omfattar 45 minuter per kurstillfälle, det finns även möjlighet att ta dubbla lektioner. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka fler lektioner för att fortsätta inlärningen.

Förkunskaper
Kursen passar både dig som kommit i kontakt med språket tidigare och dig som är nybörjare.

Kursledare
Joakim Persson är utbildad svensklärare och har undervisat både vuxna och ungdomar. Joakim har erfarenhet av att arbeta med olika målgrupper: allt från utländska studenter, akademiker till analfabeter. ”Mitt motto är att få dig trygg och säkrare på dig själv. Jag kommer visa dig att du kan mer än du tror”. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Vilket material som används bestäms vid första tillfället. Detta för att undervisningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt.

Kallelse/faktura
Skriv gärna i meddelanderutan om du har några önskemål om dag eller tid.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Om fakturan skall skickas till din arbetsgivare eller ditt företag, vänligen meddela detta vid anmälan.

Anmälan

Utvecklas som människa och gör en värdefull insats!

Bli medspråkare!

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete