Tillbaka till Portugisiska

Portugisiska, brasiliansk B1+

INNEHÅLL
Du får bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Enkla dialoger, parövningar, bildövningar, uttalsövningar och rollspel är frekventa inslag i undervisningen. Redan från början använder vi vardagsspråk så mycket som möjligt.

UPPLÄGG
Om någon sammankomst, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

FÖRKUNSKAPER
Motsvarande ca 6-7 terminers studier eller om du tillägnat dig kunskaperna på annat sätt. Tänk på att du kan ligga på olika nivåer i muntlig och skriftlig förmåga, läs- och hörförståelse. Är du osäker på din nivå? Gör gärna en självskattning gentemot de olika färdigheterna i Europarådets nivåskala -som du finner på vår hemsida under "Språk och kommunikation"

KURSLEDARE
Ana Carolina de Lima är född och uppvuxen i Rio i Brasilien men hennes familj är från södra Italien så hon har också italienskan med sig. Ana Carolina har bott i Lund sedan 2011 och studerar nu på sin masterexamen i antropologi. Ana Carolinas mamma är lärare så Ana har pedagogiken i blodet och älskar att lära ut. Ana Carolina började leda kurser för Medborgarskolan hösten 2014

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kostnad för kursmaterial tillkommer. Information om kursmaterial sker vid första kurstillfället.
Visste du att du som kund hos oss får rabatt på Bokus? Ta chansen och få rabatt på bl.a din kurslitteratur. Ange koden som du får av ledaren vid första tillfället i rutan för "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.

BRA ATT VETA
Kom ihåg att 1 studietimme = 45 minuter
Du även hoppa in i denna kurs efter startdatum passerat och då betala för de gånger du går, förutsatt att du har rätt förkunskaper

Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!
Kursavgiften går att dela upp utan extra kostnad!
Ev. rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.

Anmälan

Enskild undervisning i språk finns på Medborgarskolan

Individuell undervisning

Behöver du konversationsträning, läxhjälp eller extra finslipning inför en resa eller konferens? Tillsammans med ledaren bestämmer ni när ni ska träffas och vilka mål du har.
Ange vilket språk du är intresserad av när du anmäler dig.

Använd dig av Europarådets nivåskala och språktest innan du anmäler dig till en kurs. Nivåskalan är indelad i sex steg.

 

 

Flexibel kursstart

Missade du kursstarten? Du kan börja i språkkursen efter att en kursen har börjat. Du betalar för resterande gånger. Se under respektive språk eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.