Tillbaka till Skönlitteratur och svenska

Skrivarkurs - släpp loss skrivlusten!


INNEHÅLL & UPPLÄGG
Släpp loss din skrivlust! Hänge dig åt ordbruk och bokstavsskötsel. Vi ger dig tips om hur du kommer igång och hur du fångar läsaren. Du får prova på att skriva i olika stilar och om olika ämnen. Skrivövningarna sker både under lektionstid och hemma. Tillsammans diskuterar vi texternas innehåll, upplägg och ordval. Inga förkunskaper krävs utan här ska fantasin flöda. Du har ju något att berätta - gör det nu. Både för skriv-vana och nybörjare.

KURSLEDARE
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Eventuell kostnad för kompendium tillkommer.

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0500-48 25 15

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!