Tillbaka till Friskvård

Makeup - Lär dig lägga en perfekt makeup!

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Ekologisk Makeup
Är du intresserad av makeup, ekologi, färg, form och att vara kreativ? Drömmer du om att kunna lägga en perfekt makeup på dig själv eller någon annan? Då är den här kursen för dig!
Med ekologisk makeup skapar vi balans med fina ekologiska produkter för alla hudtyper. Vi tar fram färger som passar just dig, lär oss bas- och olika skuggtekniker, att lägga vardags- och festmakeup.

INNEHÅLL
Teori:
Ekologi - vad är det?
Miljön, djuren, huden och samvetet.
Grundläggande hudlära (Hudtyp)
Materialkännedom
Färglära och färganalys
Vardagsmakeup
Festmakeup
+Praktisk utövning

FÖRKUNSKAPER
Det krävs inga förkunskaper.

MATERIAL
Material för makeup under tillfället ingår i priset. Det finns möjlighet att köpa till produkter under kursens gång till 20% rabatt hos www.ecobeautyshop.se

BRA ATT VETA
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

KURSLEDARE
Joanna Svärd är frilansande ekologisk makeup artist. Hon har erfarenhet av modeplåtningar, bröllopsmakeup, bal, foto, vardags- och festmakeup. Hon driver även egen webbshop med ekologisk makeup, hudvård och hårvård samt butik i Höör. www.ecobeautyshop.se <http://www.ecobeautyshop.se/>

Instagram: JoannaSvard
Facebook: Joanna Svärd Organic Hair Stylist & Makeup Artist
Webbshop: www.ecobeautyshop.se <http://www.ecobeautyshop.se/>
Blogg: www.joannasvard.com/>

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Nyckelord:
Makeup, eko, ekologisk, ekologiskt, smink, makeup artist, mua, bröllop, bröllopsmakeup, eyeliner, foundation, zuii organic

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan