Tillbaka till Övrigt inom navigation

Företagsutbildning Navigation / Sjöliv

Med Mälaren ett stenkast bort kan vi erbjuda kurser inom sjölivsområdet anpassat till just ditt företag. Det kan exempelvis handla om båtvett, förarintyg inklusive examination, navigation eller annat som ni på företaget behöver hjälp med.
Vi hjälper er att ta fram ett upplägg och en kurs just efter era önskemål och erbjuder undervisning i grupp.
Antingen träffas ni i våra fräscha lokaler på J A Selanders Gata 1 i Eskilstuna eller så kommer vår kursledare till er på företaget.


Innehåll
Våra kurser inom navigation och sjöliv utgår alltid ifrån era behov på företaget och kursens innehåll bestäms i samråd med era önskemål.

Upplägg
Våra sjölivskurser utgår från en standard om 24x45 minuters undervisningstid. Undervisningstiden kan läggas på åtta eller färre tillfällen, varje vecka eller varannan vecka beroende på önskemål.

Kursledare
Varje kurs leds av en eller flera kursledare. Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra kursledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Bra att veta
För offert och mer information, lämna ditt intresse så kontaktar vi dig.

Anmälan

Nu hittar du oss på JA Selanders gata 1. Välkommen!

Läs mer här!

Medborgarskolan startar samarbete med nattvandrarna.nu i Årby.

Läs mer här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete