Presentationsteknik

Behöver du göra dig hörd vid middagsbordet, hålla det där bröllopstalet du tänkt på länge eller hålla en presentation för en stor publik? Situationerna är många där vi behöver nå ut och nå fram med vårt budskap. Detta är en aktiv kurs där vi arbetar med hur en presentation kan skapas och genomföras och tillsammans bygger vi självförtroende för att våga ta steget att hålla den inför andra.

Innehåll
Tillsammans utvecklar vi vår kommunikativa förmåga, vår kroppsliga medvetenhet, genom presentationsteknik. Målet är att våga ta till orda och få verktygen vi behöver. Vi övar, lär och undersöker i en trygg och varm miljö. Vi gör övningar och ger varandra feed back.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i fem veckor (samma dag och tid) och omfattar 3 x 45 min per sammankomst. OBS! Vi tar uppehåll i v. 42.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Vi lär oss tillsammans och utifrån där vi befinner oss.

Kursledare
Vår ledare Marie-Louise Holm har gedigen bakgrund inom detta ämne. I över trettio år har hon haft kurser och under den tiden har hon också skrivit en mycket uppskattad bok. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Kursboken vi använder heter ”100 sidor om att tala inför folk för dig som hatar det”. Den kan du köpa här: http://www.redaktionen.se/produkt.php?visa=hatardet

Kallelse/Faktura
Kallelse/Faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor