Tillbaka till Dans

DansMix lätt fortsättning 7-10 år

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Dansmix är en vidarutveckling av barndansen där man bygger vidare på att utveckla känsla att röra sig i takt musiken och genom att lära sig lättare grundsteg och teknik som alltid kommer att återkomma inom dansen om man fortsätter. Man lär sig 1-2 koreografier (danser) underterminen som man ska komma ihåg utan lärarens handledning. Man kommer även att lära sig räkna till musiken och dansstegen man utför i koreografin. I denna kurs går vi igenom grunderna i olika stilar som jazz och balett. Här får du chansen att prova på olika dansstilar, dels för att se vad som passar dig, men främst för att få en grund att utgå ifrån när du går vidare.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi arbetar även med uttryck i dansen och känslan av dansglädje. Stilar man kommer att få prova på är balett, jazz, show dans, disco dans även break och street dans kan dyka upp, men de fyra första används mest.
Att barnen ska ha roligt tillsammans med ledaren och utveckla sitt dansintresse. Men även och stärka sitt självförtroende viljan att lära sig grunden till fortsatt dansande i framtiden.

FÖRKUNSKAPER
Dans minst en termin tidigare.

KURSLEDARE
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Sköna kläder man kan röra sig i.
För att det ska fungera så smidigt som möjligt för barnen, så är du, som förälder, välkommen ta del av del av första och sista tillfället.

Parkeringsmöjligheter: Lokfarare-, Banvakts-, Eldare- och Rallaregatan.

RABATT PÅ DANSKURSER
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare