Tillbaka till Matlagningskurser

Juniorbagarna, från 8 år (höstlov)

Varför inte passa på att bli bakproffs under höstlovet? Kom och lär dig en massa nya knep i köket och träffa nya vänner som gillar att baka.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG
Under en eftermiddag bakar vi olika sorters kakor och lär oss grundrecept som vi kan variera och experimentera med hemma i våra egna kök efter kursen. Vi bakar småkakor, härliga mjuka kakor och muffins och sist men inte minst minicupcakes, samt dekorering av kakor och bakverk. Vi provsmakar givetvis kakorna i slutet av kurstillfället och du får sedan ta med överblivna kakor hem.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Råvaror ingår i kursavgiften. Ta med förkläde och diskhandduk.

BRA ATT VETA
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatisk blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com och 10 % rabatt på böcker, papper- och kontorsvaror i Akademibokhandelns alla butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Välkommen till höstens dansföreställningar med våra duktiga elever.

Hebeteatern
Sön
26/11 kl 14:00 & 16:00

Entré: 100 kr

Läs mer här!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0520-301 20

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning