Tillbaka till Tyska

Tyska enskild undervisning 5 x 45 minuter

  • Lär dig användbara fraser
  • Få tillgång till Europas nästa största språk
  • Tyskland är Sveriges viktigaste handelspartner


MÅL
Att deltagaren får en kurs helt baserad på individuella behov och önskemål.

INNEHÅLL
Individuell undervisning i tyska för dig som behöver konversationsträning, läxhjälp eller som vill damma av gamla kunskaper. Finslipa tyskan innan en resa eller konferens! Kursen passar även dig som är helt nybörjare och vill lära dig grunderna. Undervisningen och upplägget anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska få ut maximalt. Tillsammans med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att tillgodose dina önskemål.

UPPLÄGG
Lektionerna sker en gång i veckan i fem veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans ledaren vid första lektionen. Start, dag och tid bestäms i samråd med ledaren och administrationen. Kursen omfattar 45 minuter per kurstillfälle, det finns även möjlighet att ta dubbla lektioner. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka fler lektioner för att fortsätta inlärningen. Prata med din kursledare eller administrationen så får du hjälp med detta.

FÖRKUNSKAPER
Kursen passar både dig som kommit i kontakt med språket tidigare och dig som är helt nybörjare.

KURSLEDARE
Siv-Britt Mangi, utbildad lärare i tyska, med många års erfarenhet från samvaro med tysktalande människor.

KURSMATERIAL
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Vilket material som används bestäms vid första tillfället. Detta för att undervisningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt.

BRA ATT VETA
Skriv gärna i meddelande rutan om du har några önskemål om dag eller tid och om vilket syfte du har med dina studier i tyska.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Om fakturan skall skickas till din arbetsgivare eller ditt företag, vänligen meddela detta vid anmälan.

Anmälan

Hyr konferenslokaler!

Ring oss för mer info!

Fina lokaler centralt i Kiruna!

Ring oss för mer info!

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan