Tillbaka till Dans

Latin Dance Mix - (obs tränings-, konditionsdansklass) ej pardans

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

En bra kurs för dig som vill dansa dig i form till olika latinska rytmer, t ex salsa, merengue, bachata, mambo, cumbia, rumba, reaggeton, samba och tango.

OBS! Detta är en tränings- och konditionsdansklass, ej pardans.

INNEHÅLL OCH MÅL
Med hjälp av olika stegkombinationer, längre koreografi stycken och mycket rörelseglädje strävar vi efter att finna det sensuella samspelet mellan kropp och rytmer. Under passen tränar du också upp din kondition, smidighet och styrka. Härliga och utmanande dansrytmer utlovas!

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

KURSLEDARE
Roberto Estrada är kursledare. Han är utbildad lärare och dansare i modern dans på Escuela Nacional de Arte i Havana, Kuba, och har arbetat som danspedagog och koreograf i Centralamerika. Sedan många år tillbaka leder han olika pass, kurser och workshops i bl a latinska rytmer, traditionella danser mm.

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Du behöver ingen danspartner för denna kurs, detta är ingen pardanskurs.
Ta med bekväma kläder och skor som inte är för hala eller tröga.
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare..

RABATT PÅ DANS- OCH SÅNG- OCH TEATERKURSER.
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare