Polska A1+

UPPLÄGG
Du kommer att få grundläggande kunskaper i grammatik, hör- och läsförståelse.
Redan från början tränar vi att använda vardagsspråk så mycket som möjligt.

FÖRKUNSKAPER
Ca 2 termins förkunskaper eller liknande.

KURSLEDARE
Marta Guzik härstammar från södra Polen, där hon hon tog sin magistersexamen i engelska språket med inriktning lärare. Marta arbetade sedan som engelsklärare på en privatskola i två år innan hon hälsade på sin mamma i Sverige och blev alldeles förälskad i staden Lund! Marta flyttade till Sverige 2006 och började arbeta som cirkelledare hos Medborgarskolan hösten 2008. För närvarande arbetar Marta som tolk och undervisar i engelska på olika nivåer samt svenska för nybörjare, och hon är en mycket omtyckt, glad och pigg cirkelledare!

Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av att undervisa i sitt ämne. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem där vi erbjuder alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kurslitteraturen köper du själv, men vänta tills du fått kallelsen i brevlådan! Ange koden som du får första gången av cirkelledaren i rutan för "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

BRA ATT VETA
1 studietimme = 45 min.
Det går att dela upp kursavgiften på 2 eller 3 månader utan extra kostnad.
Kursavgiften går att dela upp utan extra kostnad.

Anmälan

Använd dig av Europarådets nivåskala och språktest innan du anmäler dig till en kurs. Nivåskalan är indelad i sex steg.

 

 

Enskild undervisning i språk finns på Medborgarskolan

Individuell undervisning

Behöver du konversationsträning, läxhjälp eller extra finslipning inför en resa eller konferens? Tillsammans med ledaren bestämmer ni när ni ska träffas och vilka mål du har.
Ange vilket språk du är intresserad av när du anmäler dig.

Flexibel kursstart

Missade du kursstarten? Du kan börja i språkkursen efter att en kursen har börjat. Du betalar för resterande gånger. Se under respektive språk eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.