Tillbaka till Livsåskådning och filosofi

Mediyoga & Kundaliniyoga med Linda Nordqvist - Knislinge

En kurs för dig som behöver minska stressen i ditt liv och bli mer närvarande och medveten i nuet.Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger

INNEHÅLL
En terapeutisk yogaform som utgår från klassisk kundaliniyoga, med delar från ayurveda och traditionell kinesisk medicin.
Passar alla åldrar, har man problem med att sitta på golvet, går det bra att sitta på en stol.Passen innehåller andningsövningar, liggande, sittande eller stående rörelser. Även avslappning och meditation. Denna typ av yoga kan även användas vid rehabilitering av personer med utbrändhet, sömnstörningar, stelhet och värk m.m.
Man får en möjlighet att känna bättre balans, mer lugn och ro och en förbättrad andning. Det i sin tur ger en möjlighet att känna mer harmoni i tillvaron.

FÖRKUNSKAPER
Det krävs inga förkunskaper, alla utgår från sin egen förmåga.

LEDARE
Linda Nordqvist, har läst på Narturmedicinska akademin. Hon har utbildat sig i Kundaliniyoga, medicinsk yoga 20214-2015. Hon har även jobbat med akupressur, zonterapi, örtrådgivning och hon är ledare för yoga kurser.
Du hittar våra två väletablerade Yogastudios i Malmö och Lund, där det finns specialanpassade salar med tillhörande material och utrustning.
Går du en K-yoga kurs på någon annan ort i Skåne är du alltid välkommen att komma på en "Drop in" prova på klass i Malmö eller Lund.


ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Att medtaga: liggunderlag eller yogamatta, en tjockare kudde att sitta på under
meditation och en filt till avslappningen. Det går bra att hoppa in på kursen efter kursstart

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor