Tillbaka till Thailändska

Thailändska inför resan

Det här är kursen för dig som är nyfiken på Thailand eller som vill förbereda dig på ett roligt sätt inför din resa, så att du får ut det där lilla extra. Här får du ett annorlunda och mer lättillgängligt sätt att lära dig språket.

Innehåll
Få ut mer av din resa med en annorlunda språkkurs som ger dig pratkunskaper! Vi reser i fantasin - bor på hotell, tittar på sevärdheter, shoppar och äter ute på barer och restauranger. Vi övar vanliga samtalssituationer som turisten möter på resan.
Thai inför resan är tänkt för som vill bekanta dig med språket, landet och kulturen på ett lättsamt sätt och som till en början inte vill ha mer djupgående språkkunskaper.

Kursens 7 tillfällen består bla av:

- Introduktion, uttal och hälsningsfraser
- Café och barliv, räkneord
- Shopping
- Resa och Boende
- Restaurangbesök
- Kultur och samhällsliv i Thailand
- Ställa frågor

Upplägg
Varje tillfälle, 2x45 min
Eventuella lov eller uppehåll bestäms av gruppen tillsammans med ledare vid första tillfället.

Förkunskaper
I den här kursen behöver du inte några tidigare kunskaper i språket.

Kursledare
Bussaba Kaewtipayanate kom till Sverige 2010 och arbetar som frilansöversättare och numera även som kursledare. Hon har arbetat på den Thailändska radion som programledare och med olika reportage. Bussaba har goda kunskaper i engelska och svenska.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
I kursen använder vi oss av material som framtagits av ledaren. Du kan också köpa material direkt av ledaren- kostnad 250 kr. Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan. Mer info om litteratur på kursen.

Bra att veta
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare