Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Data

Excel skräddarsydd för företag och organisationer Intensivutbildning

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Jobbar du i Excel idag och kan ganska mycket men fastnar i vissa situationer och gör saker på ett tidsödande sätt?
Lär dig smarta tricks och bli effektivare under en halvdag!

Innehåll
Microsoft Office-paketet används på de flesta arbetsplatser och möjligheterna med Excel är många, men ofta förmår vi oss inte till att utnyttja programmets fulla potential. Våra Excelutbildningar för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just er. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras utbildningsinnehållet.

Upplägg
Många är bekanta med Excel men även om man har arbetat med det under många år brukar det finnas viktiga funktioner som man inte till fullo behärskar eller ens känner till. Andra kan ha behov av att lära sig att lösa avancerade uppgifter på nytt och ett effektivare sätt.
Oavsett om du är relativ nybörjare eller erfaren användare av Excel kan du alltid bli ännu bättre och mer effektiv. Under utbildningen använder vi den Excel-version som du arbetar i.

Utbildningsmaterial
Ev. kostnad för litteratur tillkommer och bestäms innan utbildningsstart. Ta med din egen dator. Behöver du låna ska detta meddelas vid anmälan.

Utbildningsledare
Bengt Hammarling är en väldigt omtyckt och väletablerad utbildare i Excel. Bengts styrka är förutom hans genuina intresse för just Excel även hans brinnande intresse och engagemang. Bengt har arbetat i Excel sedan 1998, dels med management och rapporter i olika företag men även med utbildning inom Medborgarskolan. På Medborgarskolan är Bengt en mycket eftertraktad kursledare i både den öppna kursverksamheten men framförallt till de företagsanpassade och skräddarsydda utbildningarna som Medborgarskolan erbjuder till företag.

Plats
Hos Medborgarskolan eller på företaget.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor