Tillbaka till Matlagningskurser

Baka sött, utan vitt socker

Är du nyfiken på att testa baka utan vitt socker? Det är enkelt att ersätta vitt socker med bl.a. agavesirap, honung, lönnsirap och kokossocker! Dessutom väldigt gott, våga prova!

Mål
Vi lär oss att baka med de nya alternativen som ersätter det vita sockret. Du får tips och idéer på härliga bakverk och desserter som du enkelt lagar till.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska.

Förkunskaper
Lite köksvana krävs.

Kursmaterial
Ingredienser ingår i kurspriset. Ta med en anteckningsbok att klistra in recept i.

Kursledare
Christina Bruhn är utbildad hemkunskapslärare och har god hand med barn och ungdomar. Christina älskar att laga mat och är en mycket omtyckt och god pedagog med över 30 år inom skolvärlden.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Vidareutveckling
Christina har många andra kurser hos oss inom matlagning. Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Ta med en anteckningsbok att klistra in recept i.
Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare