Tillbaka till Dans

Kids Poledance - Akrobatik & Dans

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Poledance är en sport som kombinerar dans och akrobatik. Sporten har under de senaste åren utvecklats och ökat i popularitet världen över. Utövaren kommer arbeta med styrka, flexibilitet och uthållighet. Passen är anpassade till olika nivåer där eleven får tillgång till maximal utveckling. Det går utmärkt att efteranmäla sig och enbart betala för resterande tillfällen.

INNEHÅLL
Här får barnen leka med stängerna, lära sig akrobatiska övningar, klättringstekniker och vanliga snurrar. En rolig träningsform för barnen som tränar upp både balans, styrka och koordination.

KURSLEDARE
Sara Gustafsson. Saras stora passion i livet har alltid varit nya utmaningar. För ca 2 år sen blev det dans som var den nya utmaningen. Hon började på Poledance och kände direkt att det var hennes grej. Med en hel del skratt, svett och träningsvärk har det bara rullat på. Hon dansar både hemma och i studio och lär sig hela tiden nya saker. Hon anser att Poledance är den perfekta träningen för både styrka, kroppskontroll och smidighet. Hon ser fram emot att få dela sin passion med andra intresserade!

FÖRKUNSKAPER
Denna nivå kräver inga förkunskaper, endast viljan att lära sig!

BRA ATT VETA
Korta shorts är en fördel så att man inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare