Tillbaka till Stränginstrument

Fiol nybörjarkurs, enskild

Fiolen är ett anrikt instrument som ofta förknippas med såväl svängig folkmusik som ljuva klassiska toner. Nu har du chansen att lära dig spela fiol med oss på Medborgarskolan.

Innehåll
Kursen läggs upp efter ditt behov och görs vid första tillfället.

Upplägg
Enskild undervisning, 5x45 minuter. Undervisningen anpassas efter nivå, förkunskaper och intresse.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte ha spelat fiol förut.

Kursledare
Linda har vikarierat på Kulturskolan Gävle och i många år arbetat som musiklärare från åk 1 till åk 9, bland annat Solängsskolans musikprofil. Hon är även utbildad inom drama och arbetar stundvis med manus, regi och skådespeleri samt medverkat i bland annat Sound of Music (Gävle Lyriska) 2015.
Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Kursmaterial
Du tar med din egen fiol till kursen. Behöver du hjälp att välja fiol? Kontakta 4Sound i Gävle (Nygatan 36) och säg at du ska gå på kurs hos Medborgarskolan.
Eventuell kostnad för kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Information om kursmaterial meddelas vid första kurstillfället.

Bra att veta
Efter din anmälan kontaktar vi dig och kommer överens om datum och tid. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook