Tillbaka till Övrig teater

Teater för barn 6-8 år nyhet!

Varmt välkomna in i teaterns värld! I den här kursen kommer vi att tillsammans upptäcka vad det innebär att spela teater. Målet är att skapa lust och trygghet inför att spela teater. Tillsammans har vi kul, skrattar och testar på allt vad teatern har att erbjuda!

Innehåll
I kursen utvecklas fantasi och kreativitet genom roliga lekar och teaterövningar.
Teater blir till i mötet med andra, därför kommer vi lägga stort fokus vid att skapa en trygg grupp där alla får ta plats och bli sedda.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan under 12 veckor samma dag och tid. Varje sammankomst omfattar 1x45 minuter. Eventuella lov eller uppehåll bestäms i samråd mellan deltagare och kursledare.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna att delta på kursen.

Kursledare
Alexander Fredriksson
Alexander Fredriksson är skådespelare och utbildad vid Skara Skolscen och Drama Centre i London. Han har arbetat mycket med improvisation i olika sammanhang bland annat som skådespelare på Astrid Lindgrens Värld där han varit anställd sedan 2014.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan kursstart. Önskas delbetalning, uppge detta när du gör din anmälan.

Bra att veta
Vi håller till i våra lokaler på Ekeby Bruk. Ingång A1


Anmälan

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare