Tillbaka till Instrumentalmusik - ensemble

Akustisk gitarr för nybörjargrupp 10-13 år

Kurs för dig som vill lära dig spela gitarr.

Innehåll
Vi lär oss grunderna i gitarrspel, såsom ackord, rytm och melodi. Vi lär oss i grupp.

Förkunskaper
Här krävs ingen förkunskap

Kursledare
Nicklas är utbildad musiker på Musikhögskolan i Örebro och Kävesta Folkhögskola. Han har bred erfarenhet av att undervisa både i grupp och individuellt. Nicklas är också en flitigt anlitad frilansmusiker.

Bra att veta
Medtag egen gitarr. Kursen gör uppehåll för lov under samma veckor som skolan.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor